НачалоНовиниGoogle Pixel 6 и Pixel 6 Pro ще бъдат представени (отново) на 19 октомври

Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro ще бъдат представени (отново) на 19 октомври

979
Написана от  nixanbal 06 октомври 2021
Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro ще бъдат представени (отново) на 19 октомври

След като в първите дни на август Google официално повдигна завесата над новите си смартфони Pixel 6 и Pixel 6 Pro, сега стана ясно, че окончателната премиера на устройствата е насрочена за 19 октомври. Тогава ще научим пълните детайли около двата модела, за които се очаква да са позиционирани в премиум сегмента - в контраст с досегашните попълнения в серията Pixel. 

Google сподели новината в социалните мрежи, като приложи и линк, на който всички ще могат да проследят представянето на Pixel 6 - цък

Може би най-интересната новина около двата нови смартфона на Google е чипсетът Tensor, който компанията е разработила за тях и с който заменя платформата Snapdragon на Qualcomm. Тепърва обаче предстои да научим детайли за този чипсет, както и къде ще позиционира той Pixel 6 спрямо конкуренцията. 

Колкото до ключовите разлики между двете устройства - ще има разлика в размера на дисплея и батерията, а освен това версията Pro ще включва допълнителна камера с оптично приближение. 

5 дни с Galaxy Watch 4 и Galaxy Buds 2 на Samsung

Samsung от години развива своята екосистема от устройства Galaxy, като в нея влизат не само смартфоните на компанията, но също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer