НачалоНовиниGoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

7801
Написана от  nixanbal 21 септември 2018
GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при най-високо позиционирания от тях. 

Новите модели са HERO 7 Black, HERO 7 Silver и HERO 7 White, като най-интересен и преливащ от екстри традиционно е Black. 

GoPro HERO 7 Black

При него GoPro въвежда нов тип стабилизация, която нарича HyperSmooth и която обещава изключително добре стабилизирани видеозаписи, дори при снимки от ръка. Дали наистина HyperSmooth ще успее да премахне нуждата от гимбал - надявам се скоро да имам възможността да тествам лично. 

CLP Module5 H7B 1366 2X

HERO 7 Black предлага 12 МР сензор, записва 4k видео при 60 к/с, има опция за излъчване на живо, батерията му е сменяема, има гласов контрол и възможност за събуждане с глас, нов SuperPhoto режим за по-добри HDR снимки, водоустойчива е на до 10 метра дълбочина и въвежда нов тип видео TimeWarp Video, който е подобен на Hyperlapse на Instagram. Само тук е налице и преден дисплей с важна информация при всеки запис. 

Този флагман модел на GoPro идва и с чипа фирмено производство GP1, който е отговорен за всички нови екстри.

GoPro HERO 7 Silver

CLP Module2 1366 2X

При HERO 7 Silver нямаме въпросния чип, SuperPhoto и стабилизацията HyperSmooth, но 10 МР сензор поддържа 4k видео при 30 к/с, използва се стабилизацията от предишния топмодел HERO 6 Black, а батерията е вградена.

Silver

GoPro HERO 7 White

CLP Module3 1366 2X

Най-базов е моделът HERO 7 White, който поддържа максимум 1080р видеозапис при 60 к/с, има стандартна стабилизация като Silver, защитен е от вода, но няма вграден GPS като другите две камери. 

CLP Module5 H7W 1366 2X

Цените на новата серия HERO 7 от GoPro са съответно 429.99 евро, 329.99 евро и 219.99 евро за Black, Silver и White. Поръчка вече е възможна от сайта на GoPro, а доставките започват на или преди 2 октомври. 

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer