НачалоНовиниGoPro HERO 8 Black предлага още по-добра стабилизация и много нови екстри на същата цена

GoPro HERO 8 Black предлага още по-добра стабилизация и много нови екстри на същата цена

3101
Написана от  nixanbal 06 октомври 2019
GoPro HERO 8 Black предлага още по-добра стабилизация и много нови екстри на същата цена

GoPro представи тази седмица новата си екшън камера HERO 8 Black, която идва като наследник на един от най-успешните модели на американската компания. HERO 8 Black има освежен дизайн с по-лесно ползване на аксесоари без нужда от рамка или калъфче, стабилизацията HyperSmooth е още по-ефективна, интерфейсът е опростен, а наред с това са добавени куп нови екстри. 

Корпусът на GoPro HERO 8 Black е много сходен с този на предходния модел HERO 7 Black, но обективът не се подава толкова от корпуса, а в основата на камерата има две изваждащи се пръстчета, които позволяват прикрепването на камерата към аксесоари без нужда от рамка или защитен калъф, както при предишните поколения. Когато не се използват, тези пръстчета се прибират в тялото и се придържат от магнити.

Камерата има и специални пакети аксесоари, които са създадени за ползване в различни режими. Налични са т.нар. Media Mod, Display Mod и Light Mod. 

GoPro News Mods

Сред новостите при GoPro HERO 8 Black е и подобрената стабилизация HyperSmooth 2.0, която изглежда може да стане още по-добра от тази при HERO 7 Black и вече е активна при всички режими на видеозапис - чак до 4K резолюция при 60 fps. За първи път се предлага и видеозапис при битрейт 100 Mbps. Стриймингът е 1080р, а досега беше максимум 720р. 

GoPro HERO 8 Black

Добавен е режим Live Burst, който The Verge описва като подобен на Live Photos при Apple. При него камерата прави поредица от снимки в продължение на 1.5 секунди преди и след натискане на бутона. 

Иначе сензорът е 12 МР и вече позволява запазване на RAW файлове в режимите Time-Lapse и Burst. HDR режимът също е подобрен. 

GoPro HERO 8 Black 

Това са само част от основните промени при GoPro HERO 8 Black, която се предлага на цената на предходния модел - $399 или 429.99 евро в Европа. HERO 7 Black пък вече струва $299, а HERO 7 Silver е $199. Доставките на HERO 8 Black започват на 15 октомври.

GoPro представи и още една нова камера - GoPro Max струва $499 и е новата 360-градусова камера на компанията. Тя излиза на 24 октомври. 

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer