Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниGoPro HERO4 Session вече струва с още 200 лв. по-малко

GoPro HERO4 Session вече струва с още 200 лв. по-малко

3032
Написана от  nixanbal 05 декември 2015
GoPro HERO4 Session вече струва с още 200 лв. по-малко

Една от последните екшън камери на GoPro - HERO4 Session - вече се продава на цена с 200 лв. по-ниска от досегашната. Това е вторият сериозен спад в цената на модела, който изглежда не успява да привлече потребителите на марката, въпреки по-компактните си размери и лекота на работа. 

GoPro HERO4 Session излезе през юли на цена, колкото HERO4 Silver - около 800 лв. Идеята на създателите му беше да импонира на потребителите с удобния кубичен дизайн и опростения начин на управление, но срещу същата сума моделът Silver предлага повече екстри.

Затова още през септември HERO4 Session беше намален със 100 евро и се продаваше за малко над 600 лв.

GoPro HERO4 Session

Днес GoPro свалят с още. GoPro HERO4 Session вече се продава за 220 евро, което е значително по-разумна цена, която би могла да го направи доста апетитна придобивка за любителите на екстремните спортове.  

Българските магазини би трябвало съвсем скоро да отразят промяната в цената, но от официалния сайт на GoPro вече можете да поръчате, при това в момента има безплатна доставка и комплект подаръци - цък

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer