НачалоНовиниGoPro изтегля дрона Karma от пазара

GoPro изтегля дрона Karma от пазара

2799
Написана от  nixanbal 10 ноември 2016
GoPro изтегля дрона Karma от пазара

Обявеният наскоро дрон Karma на GoPro се продава от по-малко от месец, но производителят вече изтегля наличните бройки от пазара и предлага обезщетение на закупилите го. Причината са докладвани инциденти на дефектирали и паднали по време на полет дронове. 

Проблемът вероятно е свързан с прекъсване на захранването, а лошата новина е, че се случва по време на полет и няколко потребители вече са съобщили за неочаквано приземили се дронове. 

Няма информация колко точно са проблемните устройства до момента. 

Това доведе до изтеглянето на всички бройки Karma от пазара. Предстои и разследване на случаите, за да се установи причината за инцидентите, се казва в официално съобщение на главния изпълнителен директор и основател на GoPro - Ник Удман. 

Лоши новини за GoPro, които току-що обявиха, че приходите им за последното тримесечие са с 23% по-ниски от очакванията. Междувременно DJI, едно от големите имена на пазара на дронове, също предлага подобен на Karma летящ робот с компактни размери. 

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer