Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниGoPro представи нови аксесоари за байкъри и първата си раница Seeker

GoPro представи нови аксесоари за байкъри и първата си раница Seeker

5309
Написана от  valia 28 юни 2016
GoPro представи нови аксесоари за байкъри и първата си раница Seeker

Световният лидер при екшън камерите GoPro току-що обяви новите летни тенденции в тази сфера, а именно набор от аксесоари за най-големите фенове на екстремните спортове. Добавки за камерите GoPro, които ще улеснят и подобрят заснемането на най-великите моменти от вашето преживяване.

Новите аксесоари за прикрепяне са алуминиеви и имат простичък дизайн, но се наричат с претенциозните имена Pro Handlebar/Seatpost/Pole Mount и Pro Seat Rail Mount.

AMHSM-001 main2

Първата джаджа изисква лесен монтаж и е предназначена за сериозни байкъри и мотоциклетисти. Използвайки въртяща се платформа, стойката Pro Handlebar/Seatpost/Pole Mount позволява на камерата да улови повече ъгли и перспективи.

AMHSM-001 life3

Идеална е и за защипване на гребла, щеки или всякакви цилиндрични основи с диаметър от 22.2 мм до 35 мм. Цената на този аксесоар е 65 евро.

AMHSM-001 main1

Вторият аксесоар Pro Seat Rail Mount е перфектното средство за улавяне на вашите велосипедни приключения. Неговият опростен дизайн прави възможно закачането на камерата под седалката и заснемането на кадър назад. Цената на Pro Seat Rain Mount е около 40 евро. 

AMBSM-001 main3

И ако все още се чудите къде да приберете всички тези неща, то е време да кажем за следващия (по-голям) аксесоар, а именно раница Seeker, създадена специално за GoPro потребителите. Това всъщност е и първият такъв продукт с марката GoPro, който излиза на пазара.

AWOPB-001 main2 1

GoPro Seeker дава възможност за закачане на GoPro на цели три ключови места по нея, така че тя служи и като стойка за камерата, докато я носите на гърба, за да снимате напред или назад.

Раницата е устойчива на тежки атмосферни условия, направена от лек материал със сигурни отделения и предлага специална горна секция за съхранение на до 5 камери GoPro, дори заедно със защитните им кейсове и останалите аксесоари. Има отделение и за вода, което ще видите във видеото по-долу. 

AWOPB-001 main3

Цената на GoPro Seeker е 190 евро. 

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer