НачалоНовиниHBO Max ще се предлага с по-изгоден 12-месечен абонамент

HBO Max ще се предлага с по-изгоден 12-месечен абонамент

1837
Написана от  nixanbal 05 октомври 2021
HBO Max ще се предлага с по-изгоден 12-месечен абонамент

Днес HBO организира онлайн събитие, на което обяви старта на новата си стрийминг услуга HBO Max в Европа. HBO Max ще замени и унифицира досега съществуващите на континента платформи на компанията, като първите страни ще получат достъп до нея от 26 октомври. 

Испания, Андора и скандинавските страни са първите в плановете за експанзия в Европа на HBO за услугата HBO Max. България е част от следващата вълна, която се очаква в началото на 2022 г. Тогава страните, в които HBO Max се предлага, ще бъдат 60.

Също през следващата година услугата ще дебютира в други 7 държави в Европа (Естония, Гърция, Исландия, Литва, Латвия, Нидерландия и Турция), в които досега HBO не е имала своя стрийминг услуга. До момента HBO Max се предлагаше на 40 пазара в Северна и Южна Америка. 

Амбицията на компанията е до 2026 г. HBO Max да достигне до 190 страни по цял свят. 

06 HBO Max Hubs - tvOS

Днес не бяха споменати цени за българските потребители, но в Испания и Андора HBO запази цените си непроменени, а в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия обяви по-ниски от досегашните си.  

HBO Max

Добрата новина, която ще касае и България, е, че HBO Max ще се предлага и с 12-месечен абонамент, който ще бъде на цената на 8-месечен достъп до услугата. В момента HBO GO се предлага у нас като самостоятелна услуга срещу месечна такса, заплащана всеки месец. Цената му тук е 3.99 евро на месец, а колко ще струва HBO Max ще разберем при старта й през 2022 г.

HBO Max ще предлага най-доброто от Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, а може би най-интересното по отношение на съдържанието е, че филмите на Warner Bros. ще се появяват в стрийминг платформата 45 дни след премиерата им по кината.  

За финал HBO показа първи тийзър към сериала "Домът на дракона", базиран на "Огън и кръв" на Джордж Р.Р. Мартин. Сюжетът му ще се развива 200 години преди събитията в "Игра на тронове" и ще разказва историята на Дом Таргериан.

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer