Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHDR клипове от YouTube вече могат да се гледат на Samsung Galax S8

HDR клипове от YouTube вече могат да се гледат на Samsung Galax S8

1880
Написана от  nixanbal 08 септември 2017
HDR клипове от YouTube вече могат да се гледат на Samsung Galax S8

Съвременните флагмани се рекламират гръмко с възможността да показват HDR съдържание, но такова всъщност има твърде малко за гледане. Различните стандарти пък затрудняват допълнително поддръжката на повече устройства от една услуга. Добрата новина обаче е, че собствениците на Galaxy S8 и S8+ вече могат да се потапят по-често в по-богатите цветове на HDR клиповете. Благодарение на YouTube. 

Опцията е достъпна при избор на резолюция, като трябва и да сте инсталирали най-новата версия на YouTube за Android. 

HDR @ S8

Засега има някои ограничения - HDR клиповете не могат да се гледат на пълен екран (остават черните странични ленти), а освен това Quad HD HDR клиповете вървят с леека засечка, но би трябвало скоро проблемите да се оправят.

Остава обаче главното условие - да намерите смислено HDR съдържание за гледане. Клипчето с приятни гледки отдолу омръзва след първата минута...

Редакция към 9 септември, 11:00: Оказва се, че HDR клипове в YouTube могат да се гледат още на цял куп устройства, сред които Xperia XZ Premium, Galaxy Note 8 и LG V30 - подробности четете тук.

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer