НачалоНовиниHMD Global може да възродят N Series на Nokia

HMD Global може да възродят N Series на Nokia

1269
Написана от  nixanbal 10 февруари 2017
HMD Global може да възродят N Series на Nokia

Марката Nokia вече се завърна с първия нов Android смартфон Nokia 6, но тепърва очакваме премиерата на устройства за световния пазар. Според нова порция слухове компанията HMD Global, която вече стои зад бранда, подготвя завръщане на емблематичната серия N. 

Информацията идва от китайски източници, според които HMD Global са запазили името N Series в Китай и планират премиера на първото такова устройство в края на месеца. А вече знаем, че на 26-ти февруари компанията вече е насрочила своя пресконференция и очакваме вълнуващи анонси.

Baidu-N-Series-device

Интересното е, че според източника HMD Global ще се заиграят и с носталгията по модела 3310. Говори се, че се задава негово съвременно продължение, което все пак няма да бъде смартфон, но звучи обещаващо.

Дали в по-горното има нещо вярно - ще разберем след точно две седмици. Очаквайте живо включване от пресконференцията на HMD Global в Барселона тук, в nixanbal.com! 

ТОП 5 на 2016: Най-добрите смартфони от среден клас

Обзорната поредица ТОП 5 на 2016 г., която реализираме съвместно с Мтел, продължава със селекция на най-добрите смартфони от среден…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer