Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHMD Global подготвя нови смартфони Nokia за 6 юни

HMD Global подготвя нови смартфони Nokia за 6 юни

1407
Написана от  nixanbal 05 юни 2019
HMD Global подготвя нови смартфони Nokia за 6 юни

"Unlock the new you at a glance on 06 June 2019. Stay tuned to #GetAhead" - това гласи текстът към краткото тийзър видео, което беше споделено днес през официалния профил на Nokia Mobile в Twitter. Компанията HMD Global изглежда подготвя за утре премиера на нови модели Nokia и имаме малка подсказка как ще изглежда поне един от тях.

На изображението към тийзъра се появява смартфон с капковиден ноч на дисплея, а анимацията преди това показва функцията Face Unlock. 

Не е ясно кое или кои устройства ще видим утре, но според слуховете едно от тях със сигурност е Nokia 6.2. За Nokia 6.2 се очаква да е базиран на обявения по-рано за някои азиатски пазари Nokia X71, който обаче има изрязана в екрана селфи камера и не изглежда като изображението по-горе. 

Какво е новото от HMD Global - ще разберем със сигурност утре, 6 юни. Да се надяваме, че ще видим нови смартфони, а не някакъв локален дебют за вече обявен модел. 

Apple представи изцяло новия си Mac Pro - мощен настолен компютър с начална цена $5999

На започналата днес конференция за разработчици WWDC 2019 Apple представи дългоочаквания нов Mac Pro. Новата версия на настолния компютър няма…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer