Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHonor 10 Lite и Honor Watch Magic бяха представени официално в България

Honor 10 Lite и Honor Watch Magic бяха представени официално в България

1474
Написана от  nixanbal 11 февруари 2019
Honor 10 Lite и Honor Watch Magic бяха представени официално в България

На събитие тази сутрин в София бяха представени официално у нас смартфонът Honor 10 Lite и смартчасовникът Honor Watch Magic. Продажбите на Honor 10 Lite всъщност започнаха още миналата седмица, а за часовника днес стана ясно, че очакваме да се появи по магазините през март. 

Припомням ви, че Honor 10 Lite е позициониран в сравнително достъпния ценови сегмент и всъщност е много близък до друг, излязъл наскоро у нас модел на компанията майка - Huawei - P Smart 2019

Honor 10 Lite

Основната разлика между двата е селфи камерата, която при Honor 10 Lite е с по-висока резолюция от 24 МР и технология за обединяване на 4 пиксела в един, донякъде дизайнът и цената. P Smart 2019 идва с два пъти повече вградена памет - 64 GB срещу 32 GB.

Honor 10 Lite @ nixanbal

Цената на Honor 10 Lite е 429 лв., докато Huawei P Smart 2019 струва 479 лв. - и двете според официалните листи на производителя. Honor 10 Lite е достъпен в преливащ от синьо към бяло цвят, в черно и в тъмносиньо, като може да се намери при Теленор, VIVACOM, Технополис и Техмарт. 

Honor Watch Magic

Смартчасовникът се очаква през март на цена 369 лв., като ще бъде наличен в черно и сребристо. Все още не е ясно кои търговци ще го продават.

Лондон започва да събира данни за пътниците в метрото през Wi-Fi с цел подобряване на транспорта

От 8 юли 2019 г. Wi-Fi мрежа ще събира данни за пътниците в подземния транспорт на Лондон. Целта е по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer