Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHonor показа европейската версия на V20 по време на CES 2019

Honor показа европейската версия на V20 по време на CES 2019

950
Написана от  nixanbal 08 януари 2019
Honor показа европейската версия на V20 по време на CES 2019

Новият флагман Honor V20 вече беше показан в Китай през декември, но европейската му премиера се очаква в края на януари в Париж. Тук устройството ще се нарича Honor View 20, а китайският бранд реши да го покаже още днес на изложението CES 2019 във Вегас. 

Припомням ви, че Honor V20/View 20 разполага с 6.4" Full HD+ дисплей с фини рамки и изрязан в горния му край кръг за селфи камерата. 

Апаратът се базира на премиум чипсета Kirin 980, има 6/8 GB RAM, 128/256 GB вградена памет, 4000 mAh батерия с бързо зареждане, 25 МР предна камера и 48 МР основна камера с изкуствен интелект и 3D TOF технология.

Т.нар. 3D задна камера дава различни нови възможности - "от това да направите тялото ви да изглежда по-слабо на снимки и видеа, до възпроизвеждане на игри с контрол на движение и изчисляване на калориите в храната", обясняват от Honor.

За мен интересен е и дизайнът на Honor View 20, чийто заден панел е създаден по "усъвършенствана нанолитографска технология", чрез която е приложена невидима нанотекстура върху тялото на телефона. Така на гърба на телефона се изобразява ярък и динамичен V-образен цветен градиент с блестящ ефект.

Honor View 20 се очаква и у нас, но по-късно ще разберем кога започват продажбите и на каква цена. 

10 години по-рано: Спомени за Вегас, Зукърбърг и първото ми Galaxy

Пред вас е третият материал от поредицата, в която се връщаме 10 години назад, за да проследим отначало историята на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer