НачалоНовиниHonor пусна официален тийзър за премиерата на 12 август

Honor пусна официален тийзър за премиерата на 12 август

797
Написана от  nixanbal 20 юли 2021
Honor пусна официален тийзър за премиерата на 12 август

Honor вече потвърди официално, че на 12 август ще организира световната премиера на новите си топмодели от серията Magic 3. Устройствата ще предлагат достъп до услугите и приложенията на Google, а освен това ще се базират на чипсет от Qualcomm - две партньорства, които станаха възможни след отделянето на бранда от Huawei. Днес имаме и тийзър видео за премиерата. 

В краткото видео, разпространено във Facebook и Twitter, Honor разкрива малка част от дизайна на новия си смартфон Magic 3. Акцентът, който се появява в клипа, най-вероятно е основната камера, чиято овална форма видяхме в изображения по-рано тази седмица. 

Според слуховете Honor ще представи цели 4 смартфона в серията Magic 3, което включва Magic 3, Magic 3 Pro, Magic 3 Pro+ и Magic 3 SE. Неофициална информация твърди, че моделите ще са много близки до серията Huawei Mate 40, но ще използват чипсети на Qualcomm, а и ще имат достъп до услугите на Google. 

Honor Magic 3

Очакваме обаче по-различен дизайн поне за плочката с основната камера, която според някои изображения изглежда меко казано нетрадиционно.

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer