НачалоНовиниHTC предлага 5 GB свободно място в облака за смартфоните си с Android

HTC предлага 5 GB свободно място в облака за смартфоните си с Android

2335
Написана от  nixanbal 25 октомври 2011
HTC предлага 5 GB свободно място в облака за смартфоните си с Android

Партньорството между HTC и Dropbox вече е официално и тайванският прозвидоител на смартфони съобщи, че ще предлага 5 GB свободно място в облака за собствениците на неговите Android устройства. Това стана ясно вчера вечерта в социалните мрежи Facebook и Twitter, като новите HTC смартфони под платформата на Google дори ще се продават с предварително инсталирано приложението на Dropbox.

HTC обяви, че потребителите ще могат да разчитат на цели 5 GB свободно пространство онлайн, което е значително повече от традиционните 2 GB за клиентите на услугата. Благодарение на Dropbox собствениците на HTC смартфон с Android имат възможност да качват снимки, видео и всякакви файлове в облака и след това да ги разглеждат и да имат достъп до тях от друго устройство – например РС. Разбира се, тези 5 GB онлайн могат да бъдат ползвани и просто за освобождаване на място от вградената памет на телефоните.

Ако вече сте си купили смартфон с Android OS на HTC и се питате важи ли за вас новата оферта – вероятно да, макар и да не си залагам телефона на това. Все пак HTC посочиха, че става дума за всички техни Android модели.

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer