НачалоНовиниHTC представя нови смартфони на 19 септември, вероятно с Windows Phone 8

HTC представя нови смартфони на 19 септември, вероятно с Windows Phone 8

2346
Написана от  nixanbal 04 септември 2012
HTC представя нови смартфони на 19 септември, вероятно с Windows Phone 8

Септември е любимият ми месец, а преливащият календар от технологични събития тази година само засилва това чувство. След IFA, събитията на Nokia, Microsoft, Apple и Motorola изглежда и HTC смята да направи сериозен анонс. Тайванският производител е разпратил покани до медиите в чужбина, с които ги кани на своята конференция на 19 септември. Какво ще видим тогава? Най-вероятно първите смартфони HTC с Windows Phone 8.

Поканата не разкрива никакви детайли и не подсказва с какво е свързано събитието, но отдавна очакваме моделите на компанията с новата платформа на Microsoft. Освен това слуховете твърдяха, че въпросните устройства ще бъдат представени в третата седмица на септември, така че нещата се връзват идеално.

Освен смартфоните с WP8 от HTC очакваме да покаже и нови модели с Android, сред които 5" смартфон с Full HD резолюция на дисплея.

Очаква се HTC да покаже три смартфона с Windows Phone 8, чиито кодови имена са Zenith, Accord и Rio, като за втория вчера излезе информация, че вероятно ще се продава като HTC 8X. Би трябвало пазарната премиера на моделите да бъде през ноември, така че очаквайте подробности, ще бъде интересно!

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer