Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC с голяма премиера утре, очакваме смартфони с Windows Phone 8

HTC с голяма премиера утре, очакваме смартфони с Windows Phone 8

3482
Написана от  nixanbal 18 септември 2012
HTC с голяма премиера утре, очакваме смартфони с Windows Phone 8

Утре, 19 септември, е поредното голямо технологично събитие за месеца и този път под прожекторите са HTC. В Ню Йорк компанията ще представи един или повече нови продукти, като не е изкючено да видим такива под различни операционни системи и с различни формфактори - смартфони и таблети. Още днес обаче HTC пусна във Facebook групата си изображение на мистериозно устройство и веднага подпали спекулациите какво може да е то.

Изображението не разкрива нищо особено от въпросния смартфон или таблет, но към него има и текст с подсказка: "Когато красивият хардуер среща страхотният софтуер".

Предвид формата на устройството и текста под изображението, веднага бих си помислил таблет с Windows 8. От HTC обаче по-скоро очакваме смартфони с Windows Phone 8, 5-инчов хибрид с Full HD резолюция и Android OS, а също и други модели с платформата на Google.

Защо обаче HTC ще акцентира тук върху софтуера, ако не е нещо ново за компанията - Windows Phone 8 или ако става въпрос за Android - със сигурност говорим за Jelly Bean.

htc windows phone 8

Ъпдейт: И докато пиша този пост попаднах на информация от Facebook групата на Windows Phone, където има официално публикуван албум със снимки на смартфони с мобилната платформа на Microsoft от HTC. С тях се проследява хронологията назад във времето и е поставен въпросът какво следва? С други думи утре със сигурност ще видим новите смартфони на HTC с Windows Phone 8, които очакваме от месеци.

Така че очаквайте подробностите, ще бъде интересно!

Telekom Austria Group ще прекръсти всички свои оператори на A1, Мтел включително

Telekom Austria Group, от която е част Мтел, обяви в сайта си, че планира да ребрандира всички оператори от групата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer