НачалоНовиниHTC с голяма премиера утре, очакваме смартфони с Windows Phone 8

HTC с голяма премиера утре, очакваме смартфони с Windows Phone 8

4045
Написана от  nixanbal 18 септември 2012
HTC с голяма премиера утре, очакваме смартфони с Windows Phone 8

Утре, 19 септември, е поредното голямо технологично събитие за месеца и този път под прожекторите са HTC. В Ню Йорк компанията ще представи един или повече нови продукти, като не е изкючено да видим такива под различни операционни системи и с различни формфактори - смартфони и таблети. Още днес обаче HTC пусна във Facebook групата си изображение на мистериозно устройство и веднага подпали спекулациите какво може да е то.

Изображението не разкрива нищо особено от въпросния смартфон или таблет, но към него има и текст с подсказка: "Когато красивият хардуер среща страхотният софтуер".

Предвид формата на устройството и текста под изображението, веднага бих си помислил таблет с Windows 8. От HTC обаче по-скоро очакваме смартфони с Windows Phone 8, 5-инчов хибрид с Full HD резолюция и Android OS, а също и други модели с платформата на Google.

Защо обаче HTC ще акцентира тук върху софтуера, ако не е нещо ново за компанията - Windows Phone 8 или ако става въпрос за Android - със сигурност говорим за Jelly Bean.

htc windows phone 8

Ъпдейт: И докато пиша този пост попаднах на информация от Facebook групата на Windows Phone, където има официално публикуван албум със снимки на смартфони с мобилната платформа на Microsoft от HTC. С тях се проследява хронологията назад във времето и е поставен въпросът какво следва? С други думи утре със сигурност ще видим новите смартфони на HTC с Windows Phone 8, които очакваме от месеци.

Така че очаквайте подробностите, ще бъде интересно!

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer