НачалоНовиниHTC ще ни покаже първите си смартфони с Windows Phone 8 още през септември

HTC ще ни покаже първите си смартфони с Windows Phone 8 още през септември

2250
Написана от  nixanbal 09 август 2012
HTC ще ни покаже първите си смартфони с Windows Phone 8 още през септември

Вече знаем, че Nokia планира да представи първите си смартфони с Windows Phone 8 на 5-и септември по време на събитието Nokia World в Хелзинки. Днес тръгнаха слухове, че HTC няма намерение да чака дълго, за да обяви и своите предложения с новата версия на платформата от Microsoft. Според сайта WPDang тайванският производител ще ни запознае с устройствата си на специално събитие през третата седмица на септември.

А какво ще видим тогава от HTC? Още през юни излезе информация, че компанията подготвя цели три смартфона с Windows Phone 8, чиито кодови имена са Rio, Accord и Zenith. Малко след това дочух, че въпросните са съвсем реални и първите бройки изглеждали обещаващо.

HTC Zenith ще има най-интересните спецификации - 4.7" Super LCD 2 дисплей с HD резолюция, 8 МР камера и четириядрен процесор от Qualcomm. 

С предстоящите анонси от Nokia и HTC на устройства с WP8 през септември нищо чудно въпросните модели да излязат на пазара по-рано от очакваното. Дали обаче производителите ще успеят да ги доставят преди излизането на новия iPhone (21 септември) - по-скоро не, но предстои да разберем.

Google представи новите Pixel 3 и Pixel 3 XL с единична основна и двойна предна камера

Google представи днес новите си смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL. Устройствата идват с по-големи екрани, подобрени камери, чиста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer