Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC 8X ще струва 1050 лв. без договор към оператор

HTC 8X ще струва 1050 лв. без договор към оператор

3123
Написана от  nixanbal 02 ноември 2012
HTC 8X ще струва 1050 лв. без договор към оператор

Мтел онзи ден обяви, че следващата седмица ще представи в България смартфона с Windows Phone 8 HTC 8X, но реши да не разкрива никакви цени. Дойде време обаче да разберем за колко ще може да се купи 8X у нас, както при свободна продажба, така и с договор към оператор, макар и друг.

HTC 8X ще струва в България 1049.90 лв. без договор към оператор, което съвпада напълно с очакванията ни и цените в останалата част на Европа от около 500 евро. 

WP 8X by HTC Limelight Yellow 3views

Ако пък решите да подпишете за нова SIM карта, HTC 8X ще може да се вземе срещу сумата от 840 лв. или по 34.90 лв. при изплащане за 2 години. Тази цена е с двугодишен договор към тарифните планове Net&Call Super Max, MegaCall XL и UniCall XL съответно с месечни такси 49.80 лв., 99.80 лв. и 70 лв. Разбира се, смартфонът ще може да се купи и други, по-евтини планове, но тогава цената на апарата ще се покачи. 

Предстои да разберем следващата седмица и офертите на Мтел, както и кога точно 8X ще бъде на витрините. Да се надяваме също така, че операторите няма да предлагат само скучния черен цвят.  

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer