НачалоСнимкиHTC Desire S дефилира за първата си зелена фотосесия

HTC Desire S дефилира за първата си зелена фотосесия

4067
Написана от  nixanbal 29 май 2011

HTC_Desire_S_android_smartphone

Вече изминаха почти две седмици откакто замених операционната система Symbain за Android (временно) и използвам новия HTC Desire S. Вчерашната събота беше работен ден и успях да напиша и пусна подробния тест на смартфона, затова няма да губя време в излишни приказки, а реших да ви покажа няколко снимки, направени през почивните дни около 24 май.

Общо взето мнението ми за телефончето е както и за оригиналния HTC Desire – харесва ми. Харесва ми, но смятам, че ако вече имате първия модел, покупката на HTC Desire S не е оправдана, тъй като новостите не са чак толкова, че да си струва да хвърлите 700 лв. с договор или космическите 900 лв. без. Всъщност не знам кой е измислил таз цена, но е леко пресилена (в Германия е 400 евро).

Ако обаче отдавна планирате покупка на функционален смартфон с най-новия Android и супер пакет екстри – нещата изглеждат доста по-приемливи и инвестицията си заслужава. Ако аз бях в тази позиция обаче, щях да изчакам HTC Sensation и да видя какви ще са условията с договор, защото подобни телефони обикновено получават доста добро субсидиране на цената от операторите. А Sensation е съвсем друг клас устройство и предимставата му пред Desire S са доста, макар и с още някоя стотачка отгоре.

За да се върна на HTC Desire S, ще отбележа още, че батерията ми се струва твърде слаба – зареждам го всеки ден, въпреки че наистина е подложен на доста гърч. Всичко останало около телефона е в негов плюс, като доста се изкефих при превръщането му в хот-спот, разпределяйки 3G връзката към VAIO-то и таблета през WLAN.

Харесва ми и че цветът на тестовата бройка е син – щеше ми се и Nokia N8 и Е7 да се предлагат в синьо у нас.

 

Ако този пост ви е харесал, следващият може да пристигне директно на мейла ви! Просто се запишете!

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer