Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC Desire S, Desire HD и Incredible S ще получат Android 4.0 през април

HTC Desire S, Desire HD и Incredible S ще получат Android 4.0 през април

2539
Написана от  nixanbal 07 февруари 2012
HTC Desire S, Desire HD и Incredible S ще получат Android 4.0 през април

В началото на ноември 2011 г. HTC обяви няколко смартфона, които ще са първите с ъпдейт до Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Още тогава компанията поясни, че Sensation и EVO 3D са само „първата вълна“ и че ще има още модели, които ще получат софтуерна актуализация. Според (все още) непотвърдена информация тайванците ще ъпдейтнат още смартфоните Desire S, Desire HD и Incredible S.

Новината идва от „достоверен източник“ на сайта 247smartphone.com и според нея гореизброените три модела ще получат Android 4.0 през месец април.

Честито на всички собственици, защото това са някои от най-популярните смартфони на HTC и щеше да бъде грешка, ако ги оставят на ниво 2.3 Gingerbread. Е, поне феновете със сигурност нямаше да са доволни.

Иначе за HTC Sensation очакваме актуализация до Ice Cream Sandwich още този месец, а за EVO 3D през март. Ще ви държа в течение с новостите по темата.

Редакция: На 09 февруари HTC официално потвърди информацията!

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer