Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC Edge вероятно е първият смартфон с четириядрен процесор

HTC Edge вероятно е първият смартфон с четириядрен процесор

2896
Написана от  nixanbal 07 ноември 2011
HTC Edge вероятно е първият смартфон с четириядрен процесор

Все още без официална премиера в мрежата се появи информация за смартфона HTC Edge, който вероятно е първият в света смартфон с четириядрен процесор. Устройството ще разполага още с огромен екран с висока резолюция и куп актуални екстри, а анонсът му очакваме да се състои през първата половина на 2012 г.

HTC Edge има 4.7“ дисплей с HD резолюция, а металният му корпус с профил около 1 см ще приюти още 1 GB RAM и 32 GB вградена памет, 8 MP камера с LED светкавица, Bluetooth 4.0, HSPA и Beats Audio, въпреки че за последното няма визуални признаци от изтеклата снимка.

Процесорът по-конкретно ще е NVIDIA Tegra 3 с четири ядра на 1.5 GHz, операционната система Android, ако не 4.0, то със сигурност с обещан ъпдейт до нея, а отгоре й е вероятно да грее следващата версия на интерфейса Sense 4.0.

Смята се, че HTC Edge ще предлага цяла серия услуги на HTC – HTC Listen (музика), HTC Read (е-книги), HTC Play (игри) и обновената HTC Watch с HD клипове.

Очакванията са HTC Edge да пристигне в края на първото тримесечие на 2012-а, в началото на второто, което означава, че може да бъде представен официално на Конгреса в Барселона в края на февруари.

източник

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer