НачалоНовиниHTC Ocean е "реален" и "жив", потвърждава @evleaks

HTC Ocean е "реален" и "жив", потвърждава @evleaks

5092
Написана от  nixanbal 19 октомври 2016
HTC Ocean е "реален" и "жив", потвърждава @evleaks

Още в края на септември в мрежата се появи видео на мистериозния модел HTC Ocean, който предлага интересна нова функционалност - управление на елементи от интерфейса чрез докосване на страните на корпуса му. Въпреки че някои приеха показаното в клипа за концепция, сега @evleaks потвърждава: "Ocean е реален и жив".

Видеото действително представя нов тип управление на определени функции в телефона по иновативен начин. При гледане на видео например слайд по страната на устройството увеличава или намалява силата на звука, а докосване в другия край играе ролята на пауза. 

Подобни възможности за контрол чрез т.нар. Sense Touch се предлагат и на други места в интерфейса.

Screen Shot 2016-10-19 at 5.55.50 PM

На този етап няма информация за характеристиките на HTC Ocean. Също не е съвсем ясно дали това е кодовото име на устройството или е название, зад което стои цялата концепция за продукта. @Evleaks обаче цитира своите източници, които рядко (никога?) грешат, заявявайки, че "Ocean е реален и жив".

Във видеото се вижда модел с тънко метално тяло и двойна камера, но всичко това е в границите на стандартните ни очаквания за следващия флагман от HTC.

Да се надяваме, че тайванците ще продължат позитивните месеци, през които преминават в последно време, и до края на годината, а през 2017-а въпросният HTC Ocean ще успее да ги постави отново на картата. 

До Бургас и назад: Фоторазказ с Xiaomi Mi 8 и новото Renault Megane RS

Сядаш в ниските седалки, тялото ти се обгръща в солидната им прегръдка, завърташ ключа и чуваш ръмженето на фона на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer