Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC One M10 може да се появи на 11 април

HTC One M10 може да се появи на 11 април

4645
Написана от  nixanbal 11 февруари 2016
HTC One M10 може да се появи на 11 април

Вече е ясно, че новият флагман на HTC ще се забави и тази година няма да дебютира преди края на февруари. Тайванците решиха да се върнат към премиерите си на отделни събития, като нова информация твърди, че One M10 ще се появи на 11 април в Лондон. 

Допреди М9 HTC представяше топмоделите си (М7, М8) на специално събитие в Лондон, малко преди MWC. С М9 (на снимката горе) компанията се върна към премиерите в Барселона и дали заради това или заради още куп други причини - не успя да наложи модела като популярен, дори сред феновете на марката. 

Този път М10 ще се появи по-късно, отново в Лондон, твърди нов слух. Датата е 11 април, което е месец и половина след конкурентните G5 и Galaxy S7, но пък да видим дали няма да е успешна формула за HTC. 

Интересна информация гласи, че устройството всъщност няма да се нарича M10, въпреки че отново ще бъде част от серията One. 

Популярният с изтичането на информация в Twitter @Llabtoofer пък твърди, че дисплеят на апарата всъщност ще бъде 5.2-инчов, а не 5.1", както очаквахме. Резолюцията ще бъде Quad HD. 

Първо по Дарик #251: Представяне на Razer Phone

Здравейте с брой 251 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев показахме в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer