НачалоНовиниHTC One M10 ще има 12 МР камера с лазерен автофокус и оптична стабилизация + още инфо

HTC One M10 ще има 12 МР камера с лазерен автофокус и оптична стабилизация + още инфо

6583
Написана от  nixanbal 12 февруари 2016
HTC One M10 ще има 12 МР камера с лазерен автофокус и оптична стабилизация + още инфо

Новият флагман на HTC ще се появи чак през пролетта, но спецификациите му вече започват да изплуват и днес на фокус е камерата на предполагаемия One M10. Нова информация от @Llabtoofer твърди, че апаратът действително ще използва 12 МР сензор, като допълва още какъв точно е той и какви са екстрите около него, на които М10 ще разчита за по-добро качество на снимките. 

One M10 ще има 12 МР сензор Sony IMX377 с размер на пикселите от 1.55µm. Интересното е, че камерата ще бъде подкрепена от PDAF система за автофокус, както и от лазерен автофокус, познат от LG G4. 

Нещо повече - източникът повтаря по-ранна информация, че M10 ще има и оптична стабилизация на изображението. 

Предната камера ще използва сензор Samsung s5k4e6 с размер на пикселите от 1.34µm. За нея по-рано също се твърдеше, че ще има OIS.

Въпреки че и двете камери ще са с по-малки пиксели от тези в оригиналните UltraPixel сензори на предишни модели HTC, производителят вероятно ще ги нарича с това име. 

Иначе за топмодела на 2016 г. от HTC се говори, че ще предлага 5.2" Quad HD дисплей, чипсет Snapdragon 820, 4 GB RAM и microSD слот.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Watch 3

Заедно с топмодела Galaxy Note 20 Ultra на Samsung беше представен и най-новият смартчасовник на компанията - Galaxy Watch 3.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer