Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC One M10 ще има 12 МР камера с лазерен автофокус и оптична стабилизация + още инфо

HTC One M10 ще има 12 МР камера с лазерен автофокус и оптична стабилизация + още инфо

5929
Написана от  nixanbal 12 февруари 2016
HTC One M10 ще има 12 МР камера с лазерен автофокус и оптична стабилизация + още инфо

Новият флагман на HTC ще се появи чак през пролетта, но спецификациите му вече започват да изплуват и днес на фокус е камерата на предполагаемия One M10. Нова информация от @Llabtoofer твърди, че апаратът действително ще използва 12 МР сензор, като допълва още какъв точно е той и какви са екстрите около него, на които М10 ще разчита за по-добро качество на снимките. 

One M10 ще има 12 МР сензор Sony IMX377 с размер на пикселите от 1.55µm. Интересното е, че камерата ще бъде подкрепена от PDAF система за автофокус, както и от лазерен автофокус, познат от LG G4. 

Нещо повече - източникът повтаря по-ранна информация, че M10 ще има и оптична стабилизация на изображението. 

Предната камера ще използва сензор Samsung s5k4e6 с размер на пикселите от 1.34µm. За нея по-рано също се твърдеше, че ще има OIS.

Въпреки че и двете камери ще са с по-малки пиксели от тези в оригиналните UltraPixel сензори на предишни модели HTC, производителят вероятно ще ги нарича с това име. 

Иначе за топмодела на 2016 г. от HTC се говори, че ще предлага 5.2" Quad HD дисплей, чипсет Snapdragon 820, 4 GB RAM и microSD слот.

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer