НачалоНовиниHTC One X и слушалки Beats в комплекта с лимитираната серия Deluxe Edition

HTC One X и слушалки Beats в комплекта с лимитираната серия Deluxe Edition

2956
Написана от  nixanbal 12 март 2012
HTC One X и слушалки Beats в комплекта с лимитираната серия Deluxe Edition

Смартфоните от серията One на HTC няма да включват слушалки Beats, потвърдиха преди десетина дни от компанията за nixanbal.com. Днес обаче в Тайван бе представена ограничената серия HTC One X Deluxe Edition, която ще излезе на местния пазар през април и ще струва около 640 евро със слушалки Beats Solo в комплекта.

Предварителните поръчки на комплекта, включващ слушалките на стойност $180, ще започнат на 20 март, а доставките ще бъдат извършени през следващия месец. Все още няма информация дали пакетът Deluxe Edition ще се продава в страни извън Тайван, но особено за България не бих очаквал официален внос.

Припомням ви, че HTC One X е водещият модел в новото портфолио на компанията, който успя да спечели и мен с 4.7“ HD дисплей, NVIDIA Tegra 3, 1 GB RAM и 32 GB вградена памет, както и 8 МР камера с Full HD видеозапис. Смартфонът върви под Android 4.0 и има новия интерфейс Sense 4.0.

HTC One X

Пазарната премиера на стандартния комплект на HTC One X е планирана за второто тримесечие на годината. Цената на самия телефон без слушалки Beats ще бъде около 600 евро, така че Deluxe Edition си е направо оферта.

Telekom Austria Group ще прекръсти всички свои оператори на A1, Мтел включително

Telekom Austria Group, от която е част Мтел, обяви в сайта си, че планира да ребрандира всички оператори от групата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer