НачалоНовиниHTC One X пристига в магазините на М-Тел със закъснение от днес

HTC One X пристига в магазините на М-Тел със закъснение от днес

2921
Написана от  nixanbal 19 април 2012
HTC One X пристига в магазините на М-Тел със закъснение от днес

В последните дни получих няколко оплаквания от вас, че сте проверили за HTC One X в магазините на М-Тел, но смартфонът не е бил наличен нито за разцъкване, нито за закупуване. Не е имало бройка дори в M-Tel Experience Store. Информацията беше изненадваща за мен, особено предвид факта, че червеният оператор направи голямо събитие за премиерата на One X и обяви, че го пуска ексклузивно първи, макар и за няколко дни. Е, половината период изглежда изтече без клиентите да могат да си купят модела, но смартфонът вече е по магазините, съобщиха от М-Тел.

Всъщност разпротранението започва днес, така че може в някои магазини може все още да няма бройки от HTC One X. Съветвам ви, ако в близкия до вас офис не са доставили, да помолите да проверят къде има и да отидете директно там вместо да обикаляте. Предполагам, че в Experience Store е най-сигурно, че ще го откриете.

Ексклузивният период за М-Тел е до края на следващата работна седмица, т.е. до 27 април включително. След това смартфонът ще се появи и в търговската мрежа на GLOBUL/Germanos, както и в тази на VIVACOM. От GLOBUL дори очакват да има зареждане в някои магазини още от сряда, 25 април.

VIVACOM ще го предлага за 36.90 лв. за 2 години с договор по програма Net&Call Super Max (такса 49.80 лв.), а цената на GLOBUL е 34.90 лв. месечно за 2 години с договор към плана United и месечна такса 49.90 лв.

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer