НачалоИграчкиHTC Runnymede ще е Android еквивалентът на Titan, оборудван с 4.7" екран и звук от Beats Audio

HTC Runnymede ще е Android еквивалентът на Titan, оборудван с 4.7" екран и звук от Beats Audio

2632
Написана от  nixanbal 13 септември 2011
HTC Runnymede ще е Android еквивалентът на Titan, оборудван с 4.7" екран и звук от Beats Audio

За HTC Runnymede (кодово име) се говори отдавна, но едва сега се появи и първото официално изображение на смартфона, а също и подробен списък със спецификации. По изтеклата информация става ясно, че устройството ще е Android еквивалентът на базирания на Windows Phone HTC Titan и също като него ще предлага огромен 4.7“ дисплей, но за първи път и аудио технологии от Beats Audio.

HTC Runnymede ще бъде оборудван още 1.5 GHz процесор, 768 МВ системна и 16 или 32 GB вградена памет, а резолюцията на екрана за съжаление ще бъде отново само 800х480 пиксела. Очакванията са смартфонът да разполага с много добра 8 МР камера и да е първият, предлагащ модещ звук благодарение на технологиите от Beats Audio. Припомням ви, че през август HTC закупи мажоритарен дял в компанията на Dr. Dre с цел да използва разработките й и да направи смартфоните с най-здрав саунд досега.

Цената на HTC Runnymede за 16 GB версия е 499 британски лири, а за 32 GB - 530, като в комплекта влизат яки слушалки Beats Solo. Има вероятност смартфонът да бъде представен на събитието на 20 септември в Ню Йорк, макар че там акцентът би трябвало да е върху Bliss и Vigor.

снимка

VIVACOM е в преговори с Apple за продажбата на iPhone

След като в средата на юли 2019 г. стана ясно, че БТК ЕАД, компанията зад българския телеком VIVACOM, е подала жалба…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer