Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC ще пусне смартфон с двойна камера през 2018 г.

HTC ще пусне смартфон с двойна камера през 2018 г.

1046
Написана от  nixanbal 06 ноември 2017
HTC ще пусне смартфон с двойна камера през 2018 г.

HTC правеше смартфони с двойни камери още през 2011 г., но като цяло тези устройства на тайванците не успяха да се наложат на пазара. Днес обаче масово производителите прибягват към допълнителен сензор за камерафоните си и HTC изглежда скоро ще се върне в играта с нов опит. Компанията официално потвърди, че през 2018-а ще пусне нов модел с двойна камера. 

Определено ще пуснем смартфон с двойна камера догодина, но трябва да измислим как да направим това отличителна негова характеристика, казва пред engadget.com Чиалин Чанг, президент на бизнеса със смартфони и свързани устройства в HTC. 

Нямаме повече детайли как точно ще работи системата от две камери на новия смартфон от HTC, но Чанг споделя още, че през 2018 г. компанията ще пусне не повече от 5 до 6 смартфона.

Междувременно компанията все още не е отчела обнадеждаващи финансови резултати, но наскоро пусна нов вълнуващ смартфон (HTC U11+), а освен това сделката с Google дава надежда за по-добро бъдеще. 

Snapdragon 845 в детайли - какво ни очаква от новите премиум смартфони през 2018 г.

Qualcomm окончателно повдигна завесата над новия си премиум чипсет Snapdragon 845 и вече имаме всичките му спецификации. Новата мобилна платформа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer