НачалоНовиниHTC U11 е с най-висока оценка за камерата в класацията на DxOMark

HTC U11 е с най-висока оценка за камерата в класацията на DxOMark

5777
Написана от  nixanbal 16 май 2017
HTC U11 е с най-висока оценка за камерата в класацията на DxOMark

Обявеният току-що флагман HTC U11 е интересен с новия Edge Sense интерфейс, но камерата му също заслужава специално внимание и отделен материал заради новината, че е получила най-висока оценка от DxOMark. U11 е единственият смартфон в селекцията, постигнал 90 точки. 

HTC U11 получава адмирации от DxOMark заради ниските нива на шум и супербързия автофокус, който HTC нарича UltraSpeed AF и твърди, че е подобен на този, използван при DSLR апаратите. 

Камерафонът е получил и най-висока оценка за видеозапис (89 точки), която се дължи на отличен автофокус, бързо адаптираща се експозиция и ефективна стабилизация. U11 всъщност разчита на 5-осова оптична стабилизация, както и на EIS (електронна стабилизация).

Така с 90 точки общ резултат HTC U11 застава начело на класацията на DxOMark, изпреварвайки Galaxy S8 (88 точки) и дори Google Pixel (89 точки), който всъщност също е произведен от HTC. 

Пълните тестове на камерафона вижте тук.

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer