Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC U11+ е трябвало да се появи като Google Pixel 2 XL

HTC U11+ е трябвало да се появи като Google Pixel 2 XL

1851
Написана от  nixanbal 03 ноември 2017
HTC U11+ е трябвало да се появи като Google Pixel 2 XL

Google и HTC имат дълга обща история и тайванците неведнъж са създавали смартфони за серията Nexus, а и за продължението й с моделите Pixel. При новата двойка Pixel 2 и Pixel 2 XL обаче само първият е произведен от HTC, но се оказва, че и XL версията е трябвало да бъде тяхно дело. 

Току-що обявеният премиум модел HTC U11+ поначало е бил замислен като Pixel 2 XL, сочи информация на The Verge. Според източника в един момент Google се е отказала от устройството и е предпочело апарат на LG. 

Дали заради някакви специални качества на последния модел или просто, за да поддържа добри контакти и стимулира едновременно две от недобре развиващите се компании партньори за Android - не е ясно. 

Така или иначе, добрата новина е, че устройството с кодово име muskie видя бял свят под формата на HTC U11+ и моделът изглежда впечатляващо. 

Предвид проблемите с OLED дисплея на Pixel 2 XL пък Влад от The Verge посочва, че май е било по-добре Google да останат на плана с HTC и техния иначе идентичен (6", 18:9, 2880х1440) Super LCD6 панел. 

OLED телевизори, 4k проектор с ултра къс фокус и LED лампа с говорител, или какво показа Sony в сърцето на Европа

В края на февруари, два дни преди Световния мобилен конгрес в Барселона, имах възможността да присъствам на ежегодната европейска конференция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer