Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC U11 Plus ще има версия с полупрозрачен корпус

HTC U11 Plus ще има версия с полупрозрачен корпус

1250
Написана от  nixanbal 31 октомври 2017
HTC U11 Plus ще има версия с полупрозрачен корпус

На 2 ноември очакваме премиерата на нов или два нови смартфона от HTC, като се говори за модел от среден клас U11 Life, както и за премиум устройство под името U11 Plus. За втория сега @evleaks разкрива в какви цветове на корпуса ще се предлага, а една от версиите всъщност дори не е цвят. HTC U11 Plus ще се опита да привлече погледите с полупрозрачно тяло. 

HTC U11 Plus или U11+ ще предлага актуалния издължен дисплей с тънки рамки, който ще е основната разлика с флагмана U11. 

Тайванците обаче ще разчитат за пореден път и на дизайна, за да впечатлят потребителите. Според източника HTC U11 Plus ще има черна, сребриста и полупрозрачна версия. При последната изглежда ще виждаме част от вътешните компоненти на апарата, което звучи страхотно, особено за гийковете, които са традиционната целева група на марката. 

Дали нещо такова би могло да извади HTC от дупката - надали, но поне е интересен ход, който приветствам. 

Колкото до по-достъпния (400 евро) HTC U11 Life - на изображението отдолу - очакваме близки до HTC U Play спецификации, но с поддръжка на функцията Edge Sense, IP67 защита от прах и вода, а какво още - ще научим на 2-ри. 

htc-u11-life

Официална премиера на Samsung Galaxy A8 и A8+ - двойна предна камера и голям безрамков дисплей

Samsung официално представи новите си модели от серията Galaxy A, които този път са приели схемата с имената на флагманите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer