Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC U11 получава допълнителна функционалност на Edge Sense с персонализирани команди

HTC U11 получава допълнителна функционалност на Edge Sense с персонализирани команди

1835
Написана от  nixanbal 08 септември 2017
HTC U11 получава допълнителна функционалност на Edge Sense с персонализирани команди

HTC стартира ъпдейт за приложението Edge Sense на U11, с което флагманът ще получи нови функционалности за една от ключовите си екстри - Edge Sense. С актуализацията ще бъде добавена възможност за персонализирани команди чрез сензорната рамка.

Ъпдейтът на приложението всъщност носи нещо, което HTC обеща още при пускането на U11. Вероятно си спомняте, че за него говорихме и с Марко Савкович в интервюто през юни. 

Става въпрос за по-персонализирани команди в различни приложения, които се задават чрез стискане на металната рамка на HTC U11 - т.нар. Edge Sense функционалност. 

С новата версия на приложението потребителите ще могат да задават например стискане на телефона да зуумва в картата или снимки, да приемат или отхвърлят обаждания и въобще всичко, което иначе може да се направи с докосване или двойно докосване на екрана. 

По информация на nixanbal ъпдейтът за приложението HTC Edge Sense вече е стартирал за цяла Европа, така че се очаква всеки момент и у нас. 

На живо от Москва: Официална премиера на Nokia 5.1, Nokia 3.1 и Nokia 2.1

Здравейте от Москва, където току-що HMD Global представи няколко нови смартфона Nokia. Базираната във Финландия компания обяви новите издания на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer