НачалоНовиниHTC U11 се продава по-добре от HTC 10 и One M9, твърди производителят

HTC U11 се продава по-добре от HTC 10 и One M9, твърди производителят

3578
Написана от  nixanbal 16 юни 2017
HTC U11 се продава по-добре от HTC 10 и One M9, твърди производителят

HTC U11 беше представен в средата на май и въпреки че тепърва излиза в България и на други пазари, първоначалните му продажби са надхвърлили очакванията на производителя и са по-високи от тези на предишните два флагмана HTC 10 и HTC One M9. 

Информацията идва директно от президента на подразделението за смартфони и свързани устройства в HTC, Чанг Чиа-Лин, който освен това споделя, че компанията ще намали броя на новите устройства. Очаква се HTC да пуска по 3-4 нови модела на година. 

Според Шер Уанг пък, главен изпълнителен директор на HTC, бъдещето пред компанията е обещаващо и тя очаква задоволителни финансови резултати тази година, въпреки че за 2016-а отчете около $349 милиона загуба. 

Уанг вижда отлични възможности в бързо развиващия се пазар на виртуалната реалност, на който HTC е лидер с най-високи приходи в света. Според нея HTC Vive се счита за най-добрата система за VR в момента и очаква това да продължи да бъде така и занапред. 

Припомням ви, че тази година очакваме от HTC и самостоятелни очила за VR, които ще се базират на платформата Daydream VR на Google. 

Очаквайте още детайли около HTC U11 и темата за виртуалната реалност в новия епизод на TECHDRIVE, в който специален мой гост е Марко Савкович, директор продуктов маркетинг на HTC за Централна и Източна Европа. 

Една седмица с Galaxy Tab S7+ на Samsung и как таблетите се завърнаха

Месеците, които прекарахме затворени по домовете си, ме караха постоянно да се сещам за таблетите. Не защото ме занимаваше толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer