Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC U11 се продава по-добре от HTC 10 и One M9, твърди производителят

HTC U11 се продава по-добре от HTC 10 и One M9, твърди производителят

2856
Написана от  nixanbal 16 юни 2017
HTC U11 се продава по-добре от HTC 10 и One M9, твърди производителят

HTC U11 беше представен в средата на май и въпреки че тепърва излиза в България и на други пазари, първоначалните му продажби са надхвърлили очакванията на производителя и са по-високи от тези на предишните два флагмана HTC 10 и HTC One M9. 

Информацията идва директно от президента на подразделението за смартфони и свързани устройства в HTC, Чанг Чиа-Лин, който освен това споделя, че компанията ще намали броя на новите устройства. Очаква се HTC да пуска по 3-4 нови модела на година. 

Според Шер Уанг пък, главен изпълнителен директор на HTC, бъдещето пред компанията е обещаващо и тя очаква задоволителни финансови резултати тази година, въпреки че за 2016-а отчете около $349 милиона загуба. 

Уанг вижда отлични възможности в бързо развиващия се пазар на виртуалната реалност, на който HTC е лидер с най-високи приходи в света. Според нея HTC Vive се счита за най-добрата система за VR в момента и очаква това да продължи да бъде така и занапред. 

Припомням ви, че тази година очакваме от HTC и самостоятелни очила за VR, които ще се базират на платформата Daydream VR на Google. 

Очаквайте още детайли около HTC U11 и темата за виртуалната реалност в новия епизод на TECHDRIVE, в който специален мой гост е Марко Савкович, директор продуктов маркетинг на HTC за Централна и Източна Европа. 

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer