НачалоНовиниHTC U12+ се появи в галерия изображения

HTC U12+ се появи в галерия изображения

2751
Написана от  nixanbal 04 април 2018
HTC U12+ се появи в галерия изображения

HTC е една от малкото компании, които все още не са показали флагмана си за 2018 г., но вече чуваме все по-често за модела U12+. Сега устройството се появи в цяла галерия изображения, които потвърждават досегашните слухове за дизайна и дават нов поглед върху него. 

HTC U12+ ще има двойна основна камера, разположена в хоризонтална композиция върху стъкления панел на апарата. Очаква се тя да използва 12 МР + 16 МР сензори. Под нея е двойна LED светкавица и скенер за пръстови отпечатъци, а отстрани вероятно се вижда лазерен автофокус. 

HTC U12+

Топмоделът на HTC няма да е поредният с изрязан в горната част дисплей, а ще залага на тънка лента, подобно на Galaxy S9. В тази зона ще са събрани всички обичайни сензори, слушалката, както и двойната предна камера. 

HTC U12+

От устройството очакваме да предлага топконфигурация, включваща премиум чипсета Snapdragon 845, a също и второ поколение на екстрата Edge Sense, която активира различни функции и приложения при стискане на металната рамка. 

HTC U12+

Официалната премиера на HTC U12+ би трябвало да се случи през май. 

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer