НачалоНовиниHTC U12+ ще бъде единственият флагман на компанията през 2018 г.

HTC U12+ ще бъде единственият флагман на компанията през 2018 г.

2270
Написана от  nixanbal 26 март 2018
HTC U12+ ще бъде единственият флагман на компанията през 2018 г.

HTC вече представи два достъпни модела от серията Desire, но тепърва очакваме флагман за 2018 г. Получихме предварителна информация за смартфона HTC U12+, като чухме, че обикновен U12 няма да има. Оказва се вярно. Нова порция слухове потвърждава, че компанията ще залага единствено на този премиум модел, поставяйки го до останалите плюс версии на пазара. Така че, ако мога да си послужа със слогана на "марката с трите ленти" - HTC е all in с U12+. 

За разлика от миналата година, когато HTC пусна първо U11, а след това и по-голяма и по-напомпана негова версия U11+, през 2018-а няма да има две устройства от висок клас. 

Вместо това тайванците ще залагат всичко на HTC U12+, който ще конкурира най-атрактивните предложения на останалите производители, включително Galaxy S9+. 

Споменава се също, че U12+ ще бъде пуснат на всички пазари, без преди това да се опипва почвата в ограничен списък страни. Премиерата се очаква в началото на май. 

Как ще се представи U12+ на световния пазар и ще успее ли HTC да го промотира по правилния начин с помощта на парите, които взе от Google - предстои да разберем. Във всеки случай телефонът обещава да бъде интересен. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer