Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC U12+ вече е наличен в България

HTC U12+ вече е наличен в България

3072
Написана от  nixanbal 13 юли 2018
HTC U12+ вече е наличен в България

Новият флагман на HTC - U12+, беше обявен след всички останали топмодели, но днес най-после е на пазара. Апаратът предлага актуална конфигурация, нови възможности с функцията Edge Sense и обещаваща двойна камера - както на гърба, така и отпред. 

HTC U12+ беше представен преди месец и половина, така че този път излиза в България съвсем навреме. Смартфонът идва с 6" Super LCD6 дисплей с издължена форма и Quad HD+ резолюция. 

Чипсетът е Snapdragon 845 в компанията на 6 GB RAM, 64 GB вградена памет и microSD слот. Батерията е 3500 mAh, поддържа се бързо зареждане, има стерео говорители, защита от вода IP68, както и двойна основна и двойна предна камера. 

Акцент при HTC U12+ е функцията Edge Sense, която чрез сензори в металната му рамка позволява да стартирате различни функции и приложения. Новото е, че с освен със стискане, тя вече може да изпълнява команди и с потупване. 

Цената на HTC U12+ без договор е около 1550 лв., а с подписване може да падне до 49.98 лв. на месец при 2-годишен лизинг. Смартфонът е наличен при всички оператори. 

Още детайли за HTC U12+ вижте във видеото от първата ми среща с него тук http://nixanbal.com/video-parva-sreshta-s-htc-u12, а скоро се надявам да ви предложа и детайлно видео ревю. 

Редакция към 18:55 ч. на 13 юли: Цената без договор с VIVAClub карта е 1399 лв. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer