Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHTC U12+ вероятно ще предлага 12 МР UltraPixel 4 камера с бленда f/1.5

HTC U12+ вероятно ще предлага 12 МР UltraPixel 4 камера с бленда f/1.5

1873
Написана от  nixanbal 10 април 2018
HTC U12+ вероятно ще предлага 12 МР UltraPixel 4 камера с бленда f/1.5

Остават още няколко седмици до премиерата на новия флагман на HTC, който се счита, че ще носи името U12+. Сега в мрежата се появи снимка на предполагаемата кутия на устройството, която разкрива всички важни спецификации за него. 

Ако кадърът е автентичен, ще се окаже, че U12+ ще бъде един от най-компактните флагмани тази година, защото дисплеят му е посочен като 5.5-инчов. От него очакваме да бъде с издължена форма, с по-тънки рамки и с висока QuadHD+ резолюция. 

Камерата на устройството ще бъде двойна, говорят слуховете, макар че на кутията е посочен само основният сензор - 12 МР UltraPixel 4 камера с UltraFast AF, OIS и с бленда f/1.5, което звучи обещаващо. Допълнителният сензор би трябвало да бъде 16 МР. 

Предната камера също ще бъде двойна - с два 8 МР сензора и HDR Boost за по-ефектни селфита.

HTC U12+

Конфигурацията ще включва премиум чипсет Snapdragon 845, цели 8 GB RAM, 128 GB вградена памет + microSD слот, безжично зареждане и бързо зареждане Quick Charge 4.0+. Смартфонът ще бъде с IP68 защита от прах и вода, ще има качествен звук BoomSound, а също и отличен звукозапис към клиповете с функцията 3D Audio recording.  

HTC U12+ ще предлага и второ поколение на функцията Edge Sense, която позволява стартиране на приложения и функции със стискане на металната рамка на апарата. 

Очакваме премиерата на U12+ до края на месеца. 

Електромобили под наем излязоха по улиците на София

От днес в София стартира услуга, която ще помага в придвижването из града. Става въпрос за Spark - услуга за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer