Умен град @ nixanbal

НачалоИграчкиHTC Ville ще е най-тънкият смартфон на компанията

HTC Ville ще е най-тънкият смартфон на компанията

2761
Написана от  nixanbal 26 ноември 2011
HTC Ville ще е най-тънкият смартфон на компанията

Малко са смартфоните, които могат да се конкурират с ултратънкото тяло на Motorola RAZR (7.1 мм), но HTC смята да постави собствен рекорд с необявения все още Ville. HTC Ville ще работи под Android Ice Cream Sandwich, ще разполага с голям 4.3“ дисплей и ще бъде най-тънкият смартфон в портфолиото на компанията – под 8 мм.

HTC Ville, както е кодовото име на модела, няма да използва четириядрения процесор на NVIDIA, a ще работи с двуядрен Snapdragon серия 4 на 1.5 GHz. Освен това за устройството се знае, че ще разполага с 4.3“ Super AMOLED дисплей с qHD резолюция, 8 МР камера с Full HD видеозапис и освен със Sense 4.0 ще ни изненада и с технологията Beats Audio, въпреки че на изтеклото изображение не се вижда никъде логото.

Интересна е и информацията, че заради металния корпус HTC Ville няма да предлага NFC поддръжка. При Nokia C7 например това не изглежда да е попречило, но нека видим крайния списък спецификации.

Смартфона очакваме на Mobile World Congress през февруари с пазарна премиера през април, с което Конгресът в Барселона все повече изостря любопитството ни, нали?

източник

Официална премиера на Google Pixel 4 и Pixel 4 XL - двойни камери, управление с жестове и 90 Hz дисплеи

Днес в Ню Йорк Google представи официално новите си смартфони Pixel 4 и Pixel 4 XL, които за първи път…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer