Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei набира смелост - шегува се с конкуренцията в новата реклама на Ascend P6

Huawei набира смелост - шегува се с конкуренцията в новата реклама на Ascend P6

2671
Написана от  nixanbal 11 юли 2013
Huawei набира смелост - шегува се с конкуренцията в новата реклама на Ascend P6

Преди няколко седмици Huawei представи новия си смартфон Ascend P6, който не е точно "върхът на сладоледа" по отношение на спецификациите си, но предлага ултратънък корпус от 6.18 мм и китайците изглежда са горди от дизайна на апарата. Толкова горди и надъхани, че вече уверено правят препратки и се шегуват с конкурентите си, изтъквайки качествата на своя модел.

Действието в рекламата по-долу се развива на летището, където двамата служители на скенера спорят чий смартфон е по-добър, докато не виждат полегналия върху лентата с багажа Huawei на един от пътниците. 

Моделът Ascend P6 привлича вниманието на проверяващите, които започват да се карат за кого да остане апарата (?), а междувременно показват абсолютна незаинтересованост към дамата на опашката и нейния HTC One.  

Струва ми се, че китайците се въвличат в паралелна реалност с новия си маркетингов подход, с който демонстрират свръхувереност и превъзходство, без още да са доказали каквото и да било. Но да видим - на този динамичен пазар, нищо чудно да се превърнат в следващите Samsung. 

Какво мислите вие - има ли причина Huawei да са толкова уверени?

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer