nixanbal mwc 2017 banner

НачалоНовиниHuawei Ascend D2 е 5-инчов смартфон с 13 МР камера и Jelly Bean

Huawei Ascend D2 е 5-инчов смартфон с 13 МР камера и Jelly Bean

3456
Написана от  nixanbal 30 октомври 2012
Huawei Ascend D2 е 5-инчов смартфон с 13 МР камера и Jelly Bean

Преди няколко дни излязоха слухове, че китайският производител Huawei подготвя 5-инчов смартфон, който да конкурира модела от тази категория Samsung Galaxy Note II. Днес устройството официално е факт и ще се подвизава под името Huawei Ascend D2. 

Ascend D2 разполага с 5" дисплей с висока резолюция, която обаче все още не знаем дали е HD или Full HD. Иначе смартфонът има 13 МР камера и фронтална с 1.3 МР резолюция, четириядрен процесор на 1.5 GHz, вероятно фирмено производство, както и батерия с капацитет 3000 mAh. 

Устройството върви под Android 4.1 Jelly Bean и за изненада пазарната му премиера е планирана едва за началото на 2013 година. Информацията е, че тогава Ascend D2 ще излезе в Китай и няма и намек за евопейска версия. Така или иначе обаче, до 2013 г. пазарът може напълно да е забравил, че Huawei някога са представяли подобно устройство. 

На снимката горе е друг модел на Huawei, а кадрите от днешната премиера са тези отдолу, публикувани от китайския сайт ZOL.

huawei-ascend-d2-2

huawei-ascend-d2

Fitbit Alta е нова фитнес гривна с акцент върху дизайна

Fitbit представи нова фитнес гривна под името Alta, която е лишена от някои екстри, но предлага по-изтънчен и дискретен дизайн.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer