Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei Honor 8 и Huawei nova вече се продават в България на цени под 800 лв.

Huawei Honor 8 и Huawei nova вече се продават в България на цени под 800 лв.

4338
Написана от  nixanbal 01 ноември 2016
Huawei Honor 8 и Huawei nova вече се продават в България на цени под 800 лв.

На събитие за медиите днес в София Huawei представи у нас новите си модели от среден клас Honor 8 и nova. Смартфоните, които в световен мащаб бяха обявени малко по-рано тази година, се предлагат на българския пазар на цени от 799 лв.

Huawei Honor 8

Huawei Honor 8 ще се продава у нас на цена 799 лв. Ще е наличен в Технополис, Техномаркет и чрез дистрибуционните канали на Поликомп. В бяло, черно, а скоро и в синьо. Засега няма да е наличен при операторите.

Този модел е много сходен като характеристики с топмодела P9, но има стъклено тяло, а двойната му камера не носи логото Leica. Въпреки това системата използва същите цветен и монохромен сензор, обединявайки информацията от тях в един кадър. Няма опция обаче да се снима само с черно-белия сензор. 

Huawei nova

Huawei nova ще бъде на пазара с цена 749 лв. Ще е наличен в Технополис, както и в магазините на Мтел и VIVACOM, а също и в други магазини от т.нар. open market. Има двусимова версия и ще се продава в три цвята - златисто, тъмносиво и сребристо. 

Апаратът има една камера, но при нея е наблегнато на по-големия размер на пикселите. Това между другото е първият смартфон на Huawei, който може да снима 4k видео. 

Веднага след официалната българска премиера VIVACOM пусна съобщение, с което обяви, че цената на Huawei nova при тях ще бъде 21.90 лв. на изплащане за 2 години при двугодишен договор за тарифен план Smart XL. 

Умният транспорт - кръвоносната система на умния град

Време е за старта на проекта Умен град, за който ви разказах още преди няколко седмици. В него ще ви…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer