Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei Honor 8 и Huawei nova вече се продават в България на цени под 800 лв.

Huawei Honor 8 и Huawei nova вече се продават в България на цени под 800 лв.

3923
Написана от  nixanbal 01 ноември 2016
Huawei Honor 8 и Huawei nova вече се продават в България на цени под 800 лв.

На събитие за медиите днес в София Huawei представи у нас новите си модели от среден клас Honor 8 и nova. Смартфоните, които в световен мащаб бяха обявени малко по-рано тази година, се предлагат на българския пазар на цени от 799 лв.

Huawei Honor 8

Huawei Honor 8 ще се продава у нас на цена 799 лв. Ще е наличен в Технополис, Техномаркет и чрез дистрибуционните канали на Поликомп. В бяло, черно, а скоро и в синьо. Засега няма да е наличен при операторите.

Този модел е много сходен като характеристики с топмодела P9, но има стъклено тяло, а двойната му камера не носи логото Leica. Въпреки това системата използва същите цветен и монохромен сензор, обединявайки информацията от тях в един кадър. Няма опция обаче да се снима само с черно-белия сензор. 

Huawei nova

Huawei nova ще бъде на пазара с цена 749 лв. Ще е наличен в Технополис, както и в магазините на Мтел и VIVACOM, а също и в други магазини от т.нар. open market. Има двусимова версия и ще се продава в три цвята - златисто, тъмносиво и сребристо. 

Апаратът има една камера, но при нея е наблегнато на по-големия размер на пикселите. Това между другото е първият смартфон на Huawei, който може да снима 4k видео. 

Веднага след официалната българска премиера VIVACOM пусна съобщение, с което обяви, че цената на Huawei nova при тях ще бъде 21.90 лв. на изплащане за 2 години при двугодишен договор за тарифен план Smart XL. 

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer