Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei Mate 20 Pro се завърна в програмата за бета тестове на Android Q

Huawei Mate 20 Pro се завърна в програмата за бета тестове на Android Q

1968
Написана от  nixanbal 31 май 2019
Huawei Mate 20 Pro се завърна в програмата за бета тестове на Android Q

Тихомълком, така както и беше премахнат от него, Huawei Mate 20 Pro беше върнат обратно в списъка с телефони, които са част от тестовата програма на следващата голяма версия на Android. Дали това е знак за предстоящо разрешаване на ситуацията, в която американски компании блокираха взаимоотношенията си с китайския производител?

Mate 20 Pro беше премахнат от страницата с годни за бета тестове на Android Q устройства, но днес отново е в нея. Причината вероятно е дадената отсрочка от 90 дни, в която конфликтът между САЩ и Китай, на който Huawei е в капана, не би следвало да повлияе на Android устройствата им. 

Освен това, може би някой все пак е изчислил, че Mate 20 Pro е част от бета програмата още от началото на май и тя се очаква да приключи до края на юни. Това е в рамките на 90-дневния срок и не би следвало достъпът до ранна версия на Android Q за този апарат да бъде засегнат. 

Така че добри новини за собствениците на модела, които са решили да тестват новия Android, а сега им остава да се надяват, че смартфонът им ще успее да получи и финална версия в бъдещ ъпдейт. 

До Бургас и назад: Фоторазказ с Xiaomi Mi 8 и новото Renault Megane RS

Сядаш в ниските седалки, тялото ти се обгръща в солидната им прегръдка, завърташ ключа и чуваш ръмженето на фона на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer