НачалоНовиниHuawei Mate 30 Pro излиза в България в ограничен тираж от 100 броя в комплект с FreeBuds 3 за 1999 лв.

Huawei Mate 30 Pro излиза в България в ограничен тираж от 100 броя в комплект с FreeBuds 3 за 1999 лв.

2437
Написана от  nixanbal 17 януари 2020
Huawei Mate 30 Pro излиза в България в ограничен тираж от 100 броя в комплект с FreeBuds 3 за 1999 лв.

Huawei обяви днес, че скоро ще пусне на българския пазар флагмана си от есента на 2019 г. Mate 30 Pro. Устройството, което е първото без услугите на Google, а с алтернативните им решения от Huawei, ще се продава у нас в ограничен тираж и в комплект с безжичните слушалки FreeBuds 3. 

Huawei ще предложи на потребителите си в България само 100 бройки от Mate 30 Pro, като те ще са налични на пазара от 30 януари.

Феновете ще могат да разгледат и закупят устройството от магазина на Теленор в The Mall на бул. „Цариградско шосе“ 115 в София, от магазина на А1 в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски“ 101, от магазина на Виваком в Paradise Center на бул. „Черни връх“ 100, от Технополис Младост на бул. Околовръстен път“ 265 или от Техномаркет на бул. Цариградско шосе“ 92.

Цената на модела е 1999 лв. без договор, като в комплект клиентите ще получат новите безжични слушалки Huawei FreeBuds 3. 

Huawei Mate30 Pro and FreeBuds 3 photo 5

Собствениците на Mate 30 Pro ще получат и Premium Service следпродажбено обслужване, което включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти, специализирана услуга по гореща линия, както и възможност за индивидуална консултация с технически съветник.

Компанията също така предлага на тези 100 свои клиенти да попълнят регистрационната форма на уебсайта consumer.huawei.com/bg, с която се съгласяват неин представител да се свърже лично с тях и след отговоряне на зададените им въпроси, да им изпрати и подарък Huawei Band 4.

От Huawei подчертават, че Mate 30 Pro се отличава с това, че е първият флагман, който се базира на отворената платформа Android 10 AOSP с EMUI 10 без наличие на Google Mobile Services (GMS). Вместо това смартфонът предлага онлайн магазина Huawei AppGallery. 

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer