НачалоНовиниHuawei Mate 9 излиза в България до края на ноември

Huawei Mate 9 излиза в България до края на ноември

5780
Написана от  nixanbal 11 ноември 2016
Huawei Mate 9 излиза в България до края на ноември

Новият фаблет от висок клас Huawei Mate 9 беше обявен само преди няколко дни, но ще бъде на пазара още преди края на ноември. Устройството ще се предлага у нас със специални гаранционни условия, каквито получиха и потребителите на P9. 

Mate 9 ще се продава с т.нар. "VIP сервиз" на китайския производител, което означава 3-годишна стандартна гаранция, 3 месеца гаранция на дисплея и 3 месеца гаранция със замяна. Последното означава, че ако през първите 3 месеца апаратът дефектира, клиентът ще получи нов, а няма да се налага да го оставя за ремонт. 

Фаблетът с двойна камера Leica ще е достъпен на нашия пазар още преди края на ноември, като засега nixanbal има информация, че той ще се продава в Технополис. 

За момента не се знае дали Mate 9 ще се появи при мобилните оператори, но ако има новини в тази посока, ще пиша допълнително. 

Що се отнася до цената - обявената за Европа е 699 евро, така че вероятно и тук ще го видим за около 1300-1400 лв. Да, 5.9-инчовият Mate 9 няма да е по джоба на всеки - и в пряк, и в преносен смисъл. 

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer