НачалоНовиниHuawei Mate Xs излиза в България на 21 април за 4999 лв.

Huawei Mate Xs излиза в България на 21 април за 4999 лв.

1347
Написана от  nixanbal 16 април 2020
Huawei Mate Xs излиза в България на 21 април за 4999 лв.

Представеният на събитие в Барселона в края на февруари Huawei Mate Xs скоро ще бъде на българския пазар. От компанията обявиха, че вторият им смартфон със сгъваем дисплей ще се предлага у нас от 21 април. 

Mate Xs е сходен с оригиналния Mate X, но идва с подсилена структура, по-мощен чипсет с 5G модем и охлаждаща система Flying Fin, базирана на графен с микроскопични наноканали.

Устройството ще се продава в България от А1, Теленор, Технополис и Техномаркет, като препоръчителната цена е 4999 лв. без договор. 

Huawei Mate Xs

Апаратът използва новия интерфейс EMUI 10.0.1, базиран на AOSP, като идва без приложенията и услугите на Google, а разчита на HMS и собствения магазин AppGallery на Huawei. 

Huawei Mate Xs

Собствениците на Mate Xs в България получават т.нар. "VIP пакет за следпродажбено обслужване", който включва директен контакт с експерти на Huawei, услугата "От врата до врата", която покрива безплатен куриер в двете посоки, ако се наложи устройството да бъде изпратено в сервиз, две безплатни подмени на предпазно фолио на екрана и 50 GB облачно пространство в Huawei Cloud за период от 12 месеца.

Xiaomi Mi MIX Alpha е обвит в дисплей концептуален смартфон

Xiaomi представи днес концептуалния си смартфон Mi MIX Alpha, който е с впечатляващ, макар и не толкова практичен дизайн. Устройството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer