НачалоНовиниHuawei може да предложи миналогодишния P Smart с нов дизайн и достъп до услугите на Google

Huawei може да предложи миналогодишния P Smart с нов дизайн и достъп до услугите на Google

647
Написана от  nixanbal 29 април 2020
Huawei може да предложи миналогодишния P Smart с нов дизайн и достъп до услугите на Google

Това изглежда странно, но според информация от немския WinFuture Huawei ще представи нова версия на P Smart, която ще предлага идентичен списък характеристики с предходното издание, но в освежен дизайн. Причината за запазената от миналата година конфигурация е възможността да се използват услугите и приложенията на Google, пише източникът. 

Huawei P Smart 2020 ще разполага с 6.21" Full HD+ LCD дисплей, чипсет Kirin 710F, 4 GB RAM, 128 GB вградена памет + microSD слот, 3400 mAh батерия и 10 W зареждане през microUSB порт.

Основната камера на модела ще бъде двойна - с 13 МР главен и дълбочинен сензор, а селфитата ще бъдат 8 МР. 

Huawei P Smart 2020

Всичко това (с изключение на увеличения капацитет на паметта) се припокрива изцяло с предходния P Smart от 2019 г. Интересното е, че дори операционната система щяла да бъде предишният Android 9 Pie, покрит от фирмения EMUI 9.1. Всичко това всъщност ще позволи на производителя да предложи устройството с достъп до услугите и приложенията на Google, които отсъстват от новите модели на Huawei заради забраната на американски компании (Google) да работят с нея.

Huawei P Smart 2020

Хардуерът от 2019 г. обаче вече има получен лиценз да изполва пълнокръвната версия на Android с GMS и изглежда това е заобиколният вариант в случая. 

Очакваната цена на Huawei P Smart 2020 е около 200 евро. 

Huawei P Smart 2020

Всичко това, разбира се, не означава, че този модел ще се предлага и в България. Възможно е да е модификация за конкретни пазари или да става въпрос за съвсем различен случай. Скоро ще разберем. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer