Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниHuawei не планира смартфони с HarmonyOS през 2020 г.

Huawei не планира смартфони с HarmonyOS през 2020 г.

918
Написана от  nixanbal 10 декември 2019
Huawei не планира смартфони с HarmonyOS през 2020 г.

През август Huawei представи своята собствена операционна система HarmonyOS, чиято разработка тече от години, но беше ескалирана заради търговската война между САЩ и Китай. Говореше се, че още в началото на 2020 г. може да видим следващия флагман на компанията с тази платформа, но според ново изявление на Huawei, цитирано от Reuters, производителят не планира смартфони с HarmonyOS за догодина. 

Смарттелевизори бяха първите обявени устройства с HarmonyOS, като в близко бъдеще предстои да видим също смартчасовници, говорители и VR продукти с нея. Припомням ви, че дори продаваният в момента Watch GT 2 се базира на операционна система, чийто код е заложен в HarmonyOS.

За смартфоните и таблетите си обаче Huawei за момента няма планове да използва HarmonyOS и предпочита да продължи да залага на Android, което беше и по-ранната заявка на компанията. 

Разбира се, остава ни да дочакаме премиерата на следващия флагман смартфон от Huawei през пролетта на 2020 г., за да разберем дали все пак няма да има изненади. 

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer