Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниHuawei не се отказва от събитието си в Барселона, въпреки отменения MWC 2020

Huawei не се отказва от събитието си в Барселона, въпреки отменения MWC 2020

1311
Написана от  nixanbal 17 февруари 2020
Huawei не се отказва от събитието си в Барселона, въпреки отменения MWC 2020

Миналата седмица дойде очакваната новина, че GSMA ще отмени тазгодишния MWC в Барселона заради опасения от разпространение на коронавируса. Оказва се обаче, че Huawei няма да промени плановете си и все пак ще проведе планираното събитие в Каталуния. 

Събитието на световния номер 2 при смартфоните за 2019 г. ще се състои на 24 февруари следобяд в Italian Pavilion, разположен на мястото, на което Световният мобилен конгрес се провеждаше до 2012 г.

Все още не е ясно какво ще видим там, но отдавна се говори за наследник на модела със сгъваем дисплей Huawei Mate X. Вероятно си спомняте, че още през октомври м.г. стана дума за Huawei Mate Xs, който щял да се базира на премиум чипсета Kirin 990 5G. Серията P40 пък би трябвало да се появи през март.

Honor, подбрандът на Huawei, също няма да отмени пресконференцията си и ще се възползва от медиите, които все пак не са се отказали да пътуват. 

Аз също не отмених пътуването си до Барселона, но по-скоро планирам да видя новостите от Huawei и Honor, когато се прибера обратно в София. 

Каква е връзката между COVID-19, мобилните мрежи и 5G?

През последните седмици световната епидемия от новия коронавирус промени изцяло живота ни и оказа негативен ефект върху всяка сфера, включително…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer