Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниHuawei Nova Smart се появи в каталога на Теленор

Huawei Nova Smart се появи в каталога на Теленор

2793
Написана от  nixanbal 15 май 2017
Huawei Nova Smart се появи в каталога на Теленор

Нов модел на Huawei под името Nova Smart се появи в каталога на Теленор, без преди това да е бил представян на шумна премиера. Устройството е позиционирано в ниския среден клас и ще бъде сравнително достъпно.

Huawei Nova Smart е продължение на започнатата миналата година серия Nova на китайците, като списъкът характеристики включва 5" HD дисплей, 13 МР основна камера + 5 МР за селфита.

Чипсетът Snapdragon 435 с 8-ядрен процесор, а конфигурацията се допълва от 2 GB RAM, 16 GB вградена памет + microSD слот. Батерията е с капацитет 3020 mAh, а има и скенер за пръстови отпечатъци, което е приятна добавка за този клас. 

За съжаление Nova Smart идва с остарелия Android 6.0 Marshmallow от 2015 г.

Huawei Nova Smart

Цените на Теленор все още не са обявени и апаратът е със статус "Очаквайте", но на свободна продажба сумата би трябвало да е около 400 лв. 

Huawei Nova Smart е позициониран под модела Huawei Nova от 2016 г., който има Full HD резолюция, по-мощен процесор и повече RAM. Устройството се подвизава и като Huawei Enjoy 6S.

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer